Izjave tekačev

Ludvik Jerčič (Muta)
Letošnji Rad'mam tek Radlje, ki je bil na sončno nedeljo 18. septembra, je imel vse, kar imajo tudi večji organizatorji tekaških tekmovanj: Dobro organizacijo, številno udeležbo tekačev s pestro starostno udeležbo, zanimivo izbrano traso teka za krajše in daljše razdalje in različne kategorije. Čeprav tek nima dolgega staža, je s profesionalnim pristopom organizacije znal hitro pritegniti množico tekačev iz Dravske doline in širše. Tek postaja neke vrste način sodobnega življenja, skrb za zdravo življenje od zgodnjih do poznih let. To spoznavajo številne mlade družine, šole, športne organizacije in številna društva. To je opazno tudi na sami udeležbi na tem teku. Organizatorji teka pa že načrtujejo naprej, kako še privabiti več tekmovalcev, povečati več tekmovalnih kategorij, privabiti še več znanih tekačev. To jim bo zagotovo uspelo, saj imajo veliko podporo pri radeljskem županu, Alanu Bukovniku, tudi tekaču.
Malčkove športnice
Kot članice rekreativne tekaške skupine RunFIT se pogosto kot udeležujemo različnih tekov po vsej Sloveniji. Rad’mam TEKa se z velikim veseljem udeležujemo že od samega začetka, saj organizatorji odlično poskrbijo za izvedbo celotnega teka - od spletnih prijav, darilnih vrečk s tekaškimi majicami, medalj do toplega testeninskega obroka. Edinstvena je tudi popestritev trase teka skozi „fabriko“.
mag. Alan Bukovnik - (Župan občine Radlje ob Dravi)
Tečem vsak dan ne glede na vremenske razmere in del dneva. S tekom dnevno uravnavam svoje notranje frekvence in nastavitve. RAD MAM TEK in zato sem vedno zraven. Se vidimo naslednje leto.

Startnine

Prijava in plačilo Posamezniki Trojke Otroški teki
do 4.3.2018 10 € 22 € brezplačno
do 7.9.2018 15 € 33 € brezplačno
na dan teka 20 € 45 € brezplačno

Okviren urnik

od 8.00 do 10.00 ure - Dvig številk in zadnje prijave

9.00 - Štart Otroškega Rad'mam TEKa

11.00 - Štart Rad'mam TEK

12.30 - Podelitev nagrad najboljšim in žrebanje

13.00 - Pogostitev s toplo malico

Imaš kakšno vprašanje? Piši, riši, kliči... :-)

info@radmamtek.si, 040 67 68 95