O teku

Projekt Rad'mam TEK se je pričel v Radljah ob Dravi razvijati leta 2011 in sovpada z izgradnjo novega Športnega stadiona in ustanovitvijo Koroškega atletskega kluba Radlje ob Dravi. Organizacijska ekipa projekta, ki ima zelo rada tek se je odločila, da bo rekreativni tek po ulicah Radelj ob Dravi v prihodnosti razvijala predvsem s ciljem po čim večji popularizaciji teka oz. gibanja!

Osnovno poslanstvo projekta je približati šport oz. gibanje čim širši populaciji ljudi, seveda na prijazen in ljudem zanimiv način. Smo namreč edini tek v Sloveniji, kjer poteka trasa skozi fabriko, kjer tekači doživijo proizvodnjo strojev. Prav tako ponudimo tekačem na trasi različne animacije in popestritve.Lokalno okolje pa poleg lepega in sproščenega teka v Dravski dolini ponuja tudi številne druge možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Več si lahko ogledate na uradni spletni strani JZ ŠKTM Radlje ob Dravi.

Osnovi podatki o teku:
  • Rekreativni tek po mestnih ulicah Radelj ob Dravi za posameznike na 5 km in 10 km ter skupinski tek TROJK na 5 in 10 km.
  • LOKACIJA: Športni stadion Radlje ob Dravi in ulice Radelj ob Dravi.
  • ORGANIZATORJI: Koroški atletski klub Radlje ob Dravi, JZ ŠKTM Radlje ob Dravi, Slash Sport. Prireditev podpira Občina Radlje ob Dravi.
  • Dodatne informacije: Koroški atletski klub Radlje ob Dravi, info@radmamtek.si

Startnine

Prijava in plačilo Posamezniki Trojke Otroški teki

do 10.3.2019

10 €

22 €

brezplačno

do 5.9.2019 15 € 33 € brezplačno
na dan teka 20 € 45 € brezplačno

Okviren urnik

od 8.00 do 10.00 ure - Dvig številk in zadnje prijave

9.00 - Štart Otroškega Rad'mam TEKa

11.00 - Štart Rad'mam TEK

12.30 - Podelitev nagrad najboljšim in žrebanje

13.00 - Pogostitev s toplo malico

Imaš kakšno vprašanje? Piši, riši, kliči... :-)

info@radmamtek.si, 040 43 20 24